Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΡΑΣΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΟΥΣ ΑΓΝΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ !!! 1822 Théophile Bra au château de Compiègne
Σε όσουν αντέχουν να σκέφτονται,να συλλογίζονται,να προχωρούν και ερευνούν τις γραφές, την επιρροή και τις δράσεις των κυρίαρχων κοσμοαντιλήψεων και ιδεολογιών,που κυβερνούν σε… όλο φάσμα τους!
Δεν αρκούνται στην αδιαφορία της ημιμάθειας, δεν καταπίνουν σερβιρισμένες “μαγειρεμένες” τροφές υποβολής της σκέψης τους,δεν επαναλαμβάνουν μαιμουδιστικά διαφημιστκά σλόγκαν της κυρίαρχης πολιτικ...οθρησκευτικής εξουσίας σαν… “σπουδαίες αλήθειες” και έχουν το κουράγιο να τις αμφισβητίσουν και να ψάξουν για κάτι καλύτερο!
Εχουν το κουράγιο να δουν τις αλυσσίδες τους, την κοινή αιμοραγία όλων σε αυτή την κατάσταση μιας κοινής φυλακής, τα γκριζόμαυρα όνειρα της άχρωμης καθημερινότητας και διαθέτουν την τόλμη, την ευφυία και την φαντάσια, αλλά και την σωστή επαναστατικότητα …να ονειρευτούν και να διεκδικήσουν ένα πολύχρωμο κόσμο χωρίς δεσμά και δεσμώτες!

Θέλουμε πίσω την ζωή μας, την ενέργεια μας,την δύναμη μας, την δυνατότητα να σκεφτόμαστε για λογαριασμό μας,
τον χρόνο μας, τους φίλους μας,το έρωτα, την ικανοποίηση της δημιουργίας, το γέλιο, την χαρά, τα παιδιά μας, τον αέρα, το νερό, το πράσινο, το γαλάζιο,θέλουμε να βλέπουμε ουρανό και κανείς να μη μας εμποδίζει να ταξιδεύουμε σε αστέρια μακρινά
φωτεινά…. μιας άσβεστης φλόγας για Ελευθερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου